На роботу потрібні:

1. Слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві 4 розряду

Режим роботи:  змінний графік роботи.
Вимоги до кандидата: професійно-технічна освіта, спеціальність: слюсар з АВР, кваліфікація: кваліфікований робітник, досвід роботи 2 роки. Завдання та обов'язки: аварійно-ремонтні роботи на діючих газопроводах, усунення витоків газу.

2. Маляр, Штукатур, Покрівельник, Лицювальник-плиточник, 5 розряд.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень.

Вимоги до кандидатів: професійно-технічна освіта відповідної спеціальності, досвід роботи від 3 років. Завдання та обов'язки: виконання всього спектру малярських, будівельних, ремонтних, облицювальних робіт (фарбування, грунтування, шпаклювання тощо).

3. Інженер з технічного нагляду за будівництвом систем газопостачання.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень, можливі відрядження, фізичні навантаження.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта. Спеціальність: теплогазопостачання. Кваліфікація: інженер. Досвід роботи від 3 років. Завдання та обов'язки: знання будівельних норм та законодавчих актів з питань газопостачання, здійснення технагляду за будівництвом систем газопостачання.

4. Бухгалтер з обліку ОЗ та ТМЦ.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного напрямку та стаж роботи від 3 років або неповна вища освіта та стаж роботи від 5 років.

Завдання та обов'язки: відображення в бухобліку операцій, пов"язаних з рухом основних засобів, ін. необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів, здійснення контролю за первинним обліком ОЗ, ведення аналітичного обліку по рахунках 10, 11, 12, 13, 15; ведення балансового рахунку 424, контроль аналітичного обліку по рахунках 20, 22, 26, 28, ведення облікових регістрів, складання звітності, досконало знати порядок бухобліку на підприємстві, план і кореспонденцію рахунків, документообіг за напрямками ОЗ, документальне оформлення і відображення в бухобліку засобів господарювання та їх руху, методи економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства.

З метою працевлаштування звертатись за адресою: м. Черкаси, вул. Громова, 142, тел.: 32-79-29 відділ кадрів.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader